Μασελάκι Ροχαλητού Oniris

Το μασελάκι ONIRIS® είναι ένα καινοτόμο και πατενταρισμένο σύστημα, σχεδιασμένο για να παρέχει μέγιστη άνεση και αποτελεσματικότητα. Το μασελάκι είναι αντίστοιχο με το προστατευτικό που φοράνε οι αθλητές και απαλά κρατάει την κάτω γνάθο σε μία θέση εμπρόσθια κατά την διάρκεια του ύπνου. Με αυτήν την διάταξη ο αέρας περνά ελεύθερα από τον φάρυγγα και αποτρέπει την απόφραξη που προκαλεί ροχαλητό και υπνική άπνοια.

To μόνο ρυθμιζόμενο μασελάκι που αποδεδειγμένα έχει αποτελέσματα


 

Πολλά προϊόντα για το ροχαλητό δίνουν υποσχέσεις αλλά το ONIRIS είναι το μόνο με έμπρακτα αποτελέσματα, αποδεδειγμένα απο κλινικές μελέτες των εργαστηρίων ύπνου και των εξειδικευμένων γιατρών στο Παρίσι.
Το μασελάκι ONIRIS πέραν της θεραπείας του ροχαλητού, προσφέρει και θεραπεία του συνδρόμου υπνικής άπνοιας, καθώς μειώνει αισθητά τον Δείκτη Απνοιών/Υποπνοιών AHI και προσφέρει παρόμοια εμπειρίαύ πνου με την συσκευή CPAP. 

 

 

Γιατί το ροχαλήτο μπορεί να είναι πιο σοβαρό απ' ότι νομίζετε

Όλοι μας γνωρίζουμε το ροχαλητό. Προκαλεί αμηχανία σε εσάς, τον σύντροφο και τους γύρω σας. Αλλά υπάρχει κάτι όχι τόσο αθώο καθώς το ροχαλητό είναι πρώιμο στάδιο της υπνικής άπνοιας. Ουσιαστικά πρόκειται για μερική απόφραξη του φάρυγγα ο οποίος μειώνει την πόσότητα τους αέρα κατα την διάρκεια της νύχτας προκάλώντας ανήσυχο ύπνο. Το αποτέλεσμα αυτό σημαίνει αυξημένο κίνδυνο για

  • Υψηλή πίεση
  • Καρδιακά προβλήματα
  • Διαβήτη
  • Υπνηλία στην οδήγηση

 

Μπορείτε να κάνετε εύκολα μια αυτοδιάγνωση της κατάστασης. Παρακολουθείστε την ενότητά μας για την διάγνωση της υπνικής άπνοιας και κάντε σήμερα το τεστ Stop-Bang για να διαπιστώσετε σε ποιό βαθμό επικινδυνότητας ανήκετε.

Aγορά μέσω Skroutz πατώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο

Γιατί να μας επιλέξετε

Παρουσία σε 17 χώρες
500.000 ασθενείς
35 χρόνια εμπειρία

Responsive Image

Είμαστε δίπλα σας

Αγοράστε Προϊόντα & Υπηρεσίες από την Vivisol και νιώστε ασφάλεια με την εγγύηση ενός πολυεθνικού ομίλου. Διαθέτουμε επίσημο Service για όλους τους κατασκευαστικούς οίκους που αντιπροσωπεύουμε. Καλέστε μας σήμερα και μάθετε ποια προϊόντα καλύπτονται 100% μέσω ΕΟΠΥΥ. 
Εξυπηρετούμε 500.000 ασθενείς σε 17 χώρες στον κόσμο.
 

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς

Μάθετε για εμάς

Σχετικά Είδη