Προγράμματα CPAP

Η εισαγωγή στην θεραπεία CPAP αποτελεί ένα από τα πιό σημαντικά στάδια του κύκλου της αγωγής για την αντιμετώπιση της Υπνικής Άπνοιας. Τα ποσοστά αποτυχίας τις πρώτες 30 ημέρες κυμαίνοντα από 35% - 50%, κάνοντας το έργο του παρόχου πολύ σημαντικό.
Στην Vivisol έχουμε σχεδιάσει ένα πλήρες πρόγραμμα εισαγωγής, ένταξης και συνεχούς παρακολούθησης της θεραπείας CPAP για να διασφαλίσουμε ότι όχι μόνο θα μείνετε στην αγωγή που σας έχει γράψει ο γιατρός σας, αλλά και ότι θα μπορείτε και μόνοι σας να παρακολουθείτε την πορεία της με τη χρήση νέων τεχνολογιών ασύρματης παρακολούθησης.
Διάβασε περισσότερα

Συνεχής Παρακολούθηση

Τα Προγράμματα CPAP που έχουμε σχεδιάσει για εσάς είναι σχεδιασμένα μέσα από την διεθνή εμπειρία του ομίλου SOL και του μεγάλου δείγματος των 500.000 ασθενών παγκοσμίως. Η εμπειρία έχει δείξει ότι αποκτώντας καλές συνήθειες τις πρώτες εβδομάδες στην χρήση του CPAP δημιουργούνται και οι βάσεις για την επιτυχή συνέχιση και παραμονή στη θεραπεία.


 

Οι πρώτες 30 ημέρες

Έχοντας ως δεδομένο ότι οι πρώτες 30 ημέρες είναι οι πιο κρίσιμες για την παραμονή στην Θεραπεία CPAP , έχουμε ενσωματώσει στο προηγμένο πακέτο υπηρεσιών, την υπηρεσία τηλεπαρακολούθησης Airview από την ResMed.

Η υπηρεσία Airview από την ResMed, ενεργοποιεί τις πλήρεις δυνατότητες της συσκευής Airsense 10, αποστέλλοντας σε εμάς και τον γιατρό σας βασικές για την θεραπεία πληροφορίες. Έτσι σε περίπτωση που παρατηρηθεί κάποια ανωμαλία όπως ενδεικτικά αύξηση του υπνοάπνοϊκού δείκτη (AHI) ή μεγάλες διαρροές απο την μάσκα σας καλούμε για να εξακριβώσουμε τι πάει λάθος. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα κλείσουμε ένα ραντεβού για να λύσουμε το πρόβλημα
Στην Vivisol παρακολουθούμε την εξέλιξη της θεραπείας σας και σε συνεργασία με τον γιατρό σας επεμβαίνουμε ασύρματα στις ρυθμίσεις της συσκευής 
Responsive Image

Αξεσουάρ άνεσης CPAP

Το να νιώθετε άνετα με τη χρήση CPAP το βράδυ στον ύπνο σας είναι απο τα βασικότερα στοιχεία της θεραπείας που οδηγεί σε μακροχρόνια προσκόλληση σε αυτήν. Στην Vivisol δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αξεσουάρ άνεσης όπως ο θερμαινόμενος υγραντήρας, το θερμαινόμενο κύκλωμα και η τελευταίας τεχνολογίας μάσκες ελάχιστης επαφής τύπου pillows για να ξυπνάτε το πρωί ανάλαφροι και ξεκούραστοι.
Το μοναδικό σύστημα Climate Control από την ResMed διασφαλίζει την σταθερή υγρασία και θερμοκρασία του αέρα CPAP στη μύτη σας μειώνοντας τις ρινίτιδες και την ξηροστομία.

Ενοικίαση CPAP σε ανασφάλιστους

Στην Vivisol διαθέτουμε ενεργή σύμβαση με τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αττικής που εξυπηρετούν ανασφάλιστους ασθενείς. Καλέστε μας σήμερα για να σας ενημερώσουμε για τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία. Αποκτήστε τις ίδιες υπηρεσίες και προνόμια με τους ασφαλισμένους ΕΟΠΥΥ
Responsive Image
Responsive Image

Παραμένοντας στην Θεραπεία CPAP

Κατεβάστε σήμερα το φυλλάδιο και μάθετε τα πάντα για το πως να παραμείνετε στην Θεραπεία CPAP
Κατεβάστε το φυλλάδιο