Οξυγονοθεραπεία

Η οξυγονοθεραπεία είναι μια θεραπευτική διαδικασία που συνίσταται στη χορήγηση συμπληρωματικού οξυγόνου σε ασθενείς που πάσχουν από διαφορετικούς τύπους ασθενειών.
Συνταγογραφείται σε καταστάσεις όπου υπάρχει μείωση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, η οποία μπορεί να εκδηλωθεί μέσω δύσπνοιας, που περιγράφεται από τους ασθενείς ως “δυσκολία στην αναπνοή”.
Ανάλογα με την ανάγκη, η θεραπεία μπορεί να ποικίλει μεταξύ βραχυπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης. Για παράδειγμα, ορισμένοι ασθενείς μπορεί να τη χρειαστούν μόνο κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Άλλοι το χρησιμοποιούν για τη θεραπεία χρόνιων ασθενειών, όπως η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) ή η Ιδιοπαθής Πνευμονική Ίνωση (IPF). Αποδεικνύεται, στην πραγματικότητα, πώς η συνεχής μακροχρόνια οξυγονοθεραπεία είναι αποτελεσματική στη σημαντική αύξηση της επιβίωσης και της ποιότητας ζωής του ατόμου.
Area Terapeutica
Η Vivisol σας παρέχει όλες τις φορητές λύσεις που ψάχνετε. Καλέστε μας να συζητήσουμε την ανάγκη που έχετε και θα σας δώσουμε λύση για οξυγονοθεραπεία εκτός σπιτιού.
 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ενοικιάστε σήμερα φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου με μικρό βάρος και μεγάλη αυτονομία.

Φορητές Λύσεις

Αποκτήστε και εσείς σήμερα με αγορά ή ενοικίαση τον πρώτο σε πωλήσεις φορητό συμπυκνωτή Inogen Rove 6 από τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, Vivisol Hellas. Είμαστε η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία στην Ελλάδα σε φορητούς συμπυκνωτές. Καλέστε μας σήμερα και ζητήστε προσφορά για Αγορά ή Ενοικίαση.

Διαβάστε παρακάτω το φυλλάδιο μας για την Οξυγονοθεραπεία
Responsive Image

Vivitravel

Ανεξάρτητα από την μορφή της Θεραπείας (Οξυγονοθεραπεία, CPAP, Αναπνευστήρας), καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε πως μπορούμε να κάνουμε εφικτό το ταξίδι σας σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας ή του κόσμου ταξιδεύετε.

Δείτε εδώ