Εγκαίνια νέου καταστήματος VIVISOL HELLAS στην περιοχή της Αθήνας

11.09.2023 μια νέα εποχή στην Αναπνευστική Περίθαλψη για την Αττική

Μια νέα εποχή για την Κατ' οίκον Αναπνευστική περίθλαψη ξεκινά και επίσημα στην περιοχή της Αττικής.

Την Πέμπτη 26.10.2023 πραγματοποιήθηκαν, με κάθε επισημότητα, τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της VIVISOL HELLAS στην περιοχή της Αθήνας.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν πλήθος κόσμου καθώς και τα μέλη του ΔΣ της VIVISOL HELLAS κ.κ Giovani Annoni & Fabrizio Feron που μαζί με τον Γενικό Διεθυντή Ελλάδας Θεoφάνη Χασάπη, απένειμαν τιμιτική πλακέτα στον κύριο Marco Cavazza που επιτέλεσε για πάνω απο 15 χρόνια Area Manager της χώρας και σήμερα βρίσκεται σε συνταξιοδότηση.

 


 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό και συνεχίστηκε σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με χαλαρές συζητήσεις υπό τον ήχο όμορφης μουσικής.

Ο γενικός διευθυντής της VIVISOL HELLAS , Θεοφάνης Χασάπης δήλωσε μεταξύ άλλων:

" Η κίνηση που κάναμε, να μεταφερθούμε σε αυτά τα νέα γραφεία, αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη που έχει η εταιρεία και ο όμιλος SOL στην Ελλάδα"

 

Δείτε το βίντεο απο την εκδήλωση

 

 

Η VIVISOL είναι ένας από τους κύριους παρόχους κατ’οίκον περίθαλψης εντός και εκτός Ευρώπης κυρίως στον τομέα υποστήριξης του αναπνευστικού, δηλαδή στην οξυγονοθεραπεία, στον μηχανικό αερισμό, στη διάγνωση και θεραπεία του συνδρόμου της υπνικής άπνοιας κλπ


Ο Όμιλος VIVISOL είναι μέλος του Ομίλου SOL ο οποίος, από την ίδρυσή του το 1927, αναπτύσσεται σταθερά χάρη στην στρατηγική διεθνοποίησης και διαφοροποίησης στον τομέα της κατ’οίκον περίθαλψης. Eίναι από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην παραγωγή, την εφαρμοσμένη έρευνα και διακίνηση βιομηχανικών, τεχνικών και ιατρικών αερίων, στους τομείς της Κατ’οίκον περίθαλψης, της βιοτεχνολογίας και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Έχει παρουσία σε 29 χώρες, απασχολεί 4.613 εργαζόμενους, εξυπηρετει πάνω από 50.000 βιομηχανικούς πελάτες, 500 μεγάλους ιατρικούς πελάτες και πάνω από 500.000 ασθενείς. Το 2020 οι καθαρές πωλήσεις το Ομίλου ανήλθαν στα €973,8 εκατομμύρια. Η SOL Spa, η επικεφαλής εταιρεία του Ομίλου SOL, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από τον Ιούλιο του 1998.


Στην Ελλάδα ο όμιλος SOL έχει παρουσία από το 2000, στον τομέα της αναπνευστικής φροντίδας, με φυσικά καταστήματα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Από τις 16 Φεβρουαρίου 2021 απέκτησε τις δραστηριότητες της AIRLIQUIDE HELLAS και της VITALAIRE HELLAS αποκτώντας έτσι το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ελλάδα.

Δείτε φωτογαφίες απο το event