Συσκευές και αξεσουάρ CPAP

Τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στην διάθεσή σας

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς στην υπνική άπνοια και το ροχαλητό και θα σας δώσουμε την λύση που ταιριάζει στο δικό σας τρόπο ζωής. Δώστε ένα τέλος στον ανήσυχο ή θορυβώδες ύπνο. ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη θεραπεία CPAP που σχεδιάστηκε ποτέ
Ολοκληρωμένη γκάμα συσκευών και αναλωσίμων στην διάθεσή σας για να έχετε πολλές επιλογές.

Ενοικιάστε ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΟΠΥΥ  την συσκευή CPAP που σας ενδιαφέρει
Ενοικίαση και σε ανασφάλιστους μέσω των συμβεβλημένων δημόσιων
νοσοκομείων.

Ρωτήστε μας σήμερα

Συσκευές CPAP
Απλά CPAP


Airsense 10 Elite

Area Terapeutica

Assistenza area terapeutica new

Όταν η απλότητα συναντά την καινοτομία

Το AirSense 10 Elite, με το ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας που διαθέτει, θέτει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου. Με νέο κομψό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά άνεσης, προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας συνεχούς θετικής πίεσης αεραγωγών (CPAP) στους ασθενείς που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου.

Προηγμένη φροντίδα 
Χάρη στην ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία AirSense, το AirView™ παρέχει άμεσα πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση, συμπεριλαμβάνοντας τις ώρες χρήσης και τα δεδομένα προφίλ στη διάρκεια της νύχτας.
Το Remote Assist παρέχει τη δυνατότητα πρωτόγνωρης ασύρματης πρόσβασης σε ρυθμίσεις της συσκευής για την επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών προβλημάτων απομακρυσμένα. Έτσι, πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις για τη θεραπεία μπορούν να απαντηθούν και να επιλυθούν εντός λεπτών απο την Vitalaire.

Βέλτιστη άνεση
Το νέο χαρακτηριστικό AutoSet Response επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
Το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp με δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατό πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
Ο νέος υγραντήρας HumidAir™ με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ' όλη τη διάρκεια της νύκτας.
Το AirSense 10 AutoSet διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, εύκολη στη χρήση, με έξυπνο μενού που σας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
Το εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™ παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής.

Σαφής επίγνωση της θεραπείας
Η ανίχνευση της περιοδικής αναπνοής Cheyne-Stokes (Cheyne-Stokes Respiration - CSR) αναγνωρίζει γρήγορα οποιαδήποτε ένδειξη CSR ώστε να προσφέρετε τη σωστή θεραπεία.
Τα δεδομένα θεραπείας (δεδομένα υψηλής ανάλυσης 7 ημερών, λεπτομερή δεδομένα 30 ημερών, περιληπτικά δεδομένα 365 ημερών) μπορούν να προβληθούν στη συσκευή, ασύρματα μέσω του AirView™ ή μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SD που διαθέτει.
Πρόσβαση σε δεδομένα ροής υψηλής ανάλυσης της κάθε αναπνοής (breath-by-breath) για τη σαφή παρακολούθηση της θεραπείας μέσω της νέας έκδοσης του λογισμικού ResScan™
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
 

Area Terapeutica

Αυτόματα Auto CPAP

AirSense™ 10 AutoSet

Area Terapeutica

To CPAP που μπορεί να επικοινωνεί με τον γιατρό σας
Μια νέα εποχή στη θεραπεία του ύπνου. Το AirSense 10 AutoSet, με το ενσωματωμένο και επαναστατικό δια-συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας GSM που διαθέτει, βάζει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου.

Άνεση με την υπογραφή της ResMed
 Το AirSense 10 διαθέτει κάποια απο τα πλέον κορυφαία χαρακτηριστικά παγκοσμίως

AutoSet Response:
επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
AutoRamp: με δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατό πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
Υγραντήρας HumidAir™: με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ' όλη τη διάρκεια της νύκτας.
Μεγάλη έγχρωμη οθόνη: εύκολη στη χρήση, με έξυπνο μενού που σας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
Αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™: παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής

Παρακολουθήστε μόνοι σας την θεραπεία
Το Airsense 10 σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε καθημερινά το πως κοιμάστε. Η μοναδική cloud εφαρμογή MyAir απο την ResMed είναι ευκόλως προσβάσιμη απο το tablet, το κινητό σας ή και τον υπολογιστή σας, και σας δίνει την δυνατότητα με εύκολα γραφικά να καταλάβετε την ποιότητα του ύπνου σας. Όσο πιο υψηλό σκορ πετύχετε (με άριστα το 100) , τόσο πιο ιδανική η θεραπεία CPAP.

Area Terapeutica

Prisma Smart
από την Lowenstein Medical
 

Area Terapeutica

Γερμανική τελειότητα από την Lowenstein Medical
Η κατάλληλη επιλογή
Κάντε την σωστή επιλογή με το Prisma Smart. Ευκολή στην χρήση ακολουθεί πιστά την αξιοπιστία της σειράς PrismaLine. 

Τελείως αθόρυβο
Εύκολο στην χρήση
Ευανάγνωστη οθόνη
Αξεσουάρ απο την σειρά PrismaLine

Area Terapeutica

SleepStyle Auto CPAP
To πιο ολοκληρωμένο CPAP στον κόσμο έφτασε!!

Area Terapeutica

Η πιο ολοκληρωμένη συσκευή παγκοσμίως με απεριόριστες δυνατότητες έφτασε
Ευκολία και απλότητα

H συσκευή Sleepstyle έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ολοκληρωμένη θεραπεία. Παρέχει όλες τις ανέσεις που καθιστούν την θεραπεία CPAP άνετη 

Δοχείο νερού ευκόλως προσβάσιμο
Φιλικό μενού
Μεγάλα κουμπιά
Αλγόριθμος παγκόσμιας κλάσης
Αθόρυβο
Συνδεσιμότητα (bluetooth - GPRS)
Στοχεύνουμε στην απλότητα. Απλώς πατήστε το start
Συνδεθείτε και κοιμηθείτε ησύχα

Παρακολουθήστε μόνοι σας την πορεία της θεραπείας μέσω της τεχνολογίας bluetooth και νιώστε ασφάλεια

Κατεβάστε την εφαρμογή απο το Google play Store και παρακολουθήστε καθημερινά την εξέλιξη των απνοιών σας. Ανατρέξτε στο παρελθόν και δείτε την διαρροή απο την μάσκα, τις ώρες λειτουργίας, την θεραπευτική πίεση κτλ.

Video 6 εφαρμογη sleepstyle

Θέρμανση και ύγρανση για τον Τέλειο ύπνο
Η αίσθηση του να κοιμάστε με συνοδεία θερμαινόμενου υγραντήρα, ο οποίος ζεσταίνει και υγραίνει τον αέρα του CPAP, ώστε να προσομοιάζει την φυσιολογική σας αναπνοή, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Η Fisher & Paykel ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία των θερμαινόμενων υγραντήρων σας προσφέρει στον στανταρ εξοπλισμό όχι μόνο τον θερμαινόμενο υγραντήρα αλλά και το θερμαινόμενο κύκλωμα για να επιτυγχάνετε την υγρασία που θέλετε ανεξάρτητα των κλιματικών συνθηκών.

Φορητά CPAP
CPAP φορητά - ταξιδίου
Φορητές λύσεις για την συνέχιση της θεραπείας σας όπου και αν βρίσκεστε.

ResMed AirMini
Tο μικρότερο CPAP της αγοράς από την ResMed
 

Area Terapeutica

Το AirMini αποδίδει την ίδια ποιότητα θεραπείας με την οποία οι χρήστες CPAP έχουν συνηθίσει απο την ResMed τα τελευταία 25 χρόνια, με τα ίδια χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται στο AirSense™ 10‬‬

Αποδοτική ύγρανση χωρίς νερό
Απολαύστε την άνεση του υγραντήρα χωρίς ταλαιπωρία. Το AirMini διαθέτει το HumidX™ και HumidX™ Plus, ένα σύστημα ύγρανσης που σας επιτρέπει να αφήσετε το νερό στο σπίτι και παρόλα αυτά να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα του υγραντήρα.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα
Το AirMini είναι ειδικά σχεδιασμένο για να δουλεύει σε ένα ολοκληρωμένο και αυτόνομο σύστημα. Επιλέξτε μία συμβατή μάσκα με το αντίστοιχο setup pack και απολαύστε υψηλής ποιότητας θεραπεία όπου και αν βρεθείτε. 
 Με μόλις 300gr και 14cm μήκος, το AirMini σας παρέχει την καλύτερη θεραπεία στην κατηγορία του

Εύκολος έλεγχος με την εφαρμογή AirMini app
Μπορείτε να ελέγξετε το AirMini απο το τηλέφωνό σας μέσω της εφαρμογής AirMini app. Απλώς "κατεβάστε" την εφαρμογή, συνδεθείτε μέσω Bluetooth και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις άνεσης που σας βοηθούν στην βελτιστοποίηση του ύπνου σας. Η εφαρμογή του AirMini επίσης σας δίνει πρόσβαση στα δεδομένα της θεραπείας σας έως και  30-ημέρες, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την ποιότητα του ύπνου σας όπου και αν βρίσκεστε.

Transcend Auto
 

Area Terapeutica

H μικρή κι ελαφριά συσκευή auto CPAP που διαθέτεισχεδόν αθόρυβη λειτουργία (26.6 dB).

Αυτή η μικρού μεγέθους συσκευή auto CPAP δεν υστερεί σε ποιότητα, διαθέτοντας λειτουργίες όπως ράμπα, αυτόματη αντιστάθμιση υψομέτρου, πλήρη καταγραφή θεραπείας, ανακούφιση πίεσης EZEX.

Η συσκευή auto CPAP Transcend είναι ιδανική για όσους ταξιδεύουν λόγω του μικρού μεγέθους (15.5Χ8.9Χ7.1cm) και βάρους (μόλις 426gr) και της πιστοποίησης της για χρήση εντός αεροπλάνων.  Τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα 220 V ή 12 V και διατίθεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες  8 ή 16 ωρών  και με ηλιακό φορτιστή.
 

Area Terapeutica

Συσκευές BiPAP
BIPAP S


AirCurve 10Vauto
 

Area Terapeutica

AirCurve 10s

Area Terapeutica

Prisma 25S

Area Terapeutica

BIPAP ST
Lumis 150 VPAP ST

Area Terapeutica

Τα Lumis™ 100-150 VPAP ST είναι μη-επεμβατικοί αναπνευστήρες τύπου BiPAP ST ειδικά σχεδιασμένοι για να σας παρέχουν εξατομικευμένο μηχανικό αερισμό βάσει των αναπνευστικών σας αναγκών

Prisma 25ST
Aπο την Lowenstein Medical
Η νέα σειρά Prisma του οίκου Lowenstein διαθέτει νέες κλινικές τεχνολογίες και προσφέρει εύκολη πλοήγηση μέσω της οθόνης αφής.
 

Area Terapeutica

Assistenza area terapeutica