Αναπνευστήρες για νοσοκομειακή Χρήση

Ειμαστε αντιπρόσωποι της εταιρείας AIRLIQUIDE MEDICAL SYSTEMS (πρώην TAEMA)  και  σας προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα αναπνευστήρων για το νοσοκομείο, που καλύπτει μεγάλο φάσμα , απο τα ΤΕΠ και τις διακομιδές μέχρι και την ΜΕΘ.

Monnal T60
Αναπνευστήρας διακομιδής

Area Terapeutica

Monnal T60 είναι σχεδιασμένο για μεταφορές . Παρέχει στον διασώστη τα υψηλότερα standards αερισμού παρέχοντας αποτελεσματική υποστήριξη σε πολύ σύντομο διάστημα.

Αερισμός σε έκτακτα περιστατικά - Έκτακτος Αερισμός
Αυτόματος τρόπος αερισμού απλά εισάγοντας το ιδανικό βάρος (IBW) για γρήγορη και ασφαλής εκκίνηση του αναπνευστήρα
Peak Ροή 230 l/min για αποτελεσματική αναπνευστική υποστήριξη στον Μη επεμβατικό αερισμό
Εύρος αερισμού απο νεογέννητα έως ενήλικες
Ευανάγνωστη οθόνη υπο όλες τις συνθήκες

Monnal T60 Brochure

Monnal T75
Για την Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

Area Terapeutica

O Monnal T75 είναι αποτέλεσμα 30 χρόνων εμπειρίας στον μηχανικό αερισμό. Το μεγάλο εύρος τρόπων αερισμού και χαρακτηριστικών τον καθιστούν μοναδικό για όλες τις ηλικίες.

Δυνατότητα High Flow Oxygen - Υψηλή ροή Ο2
Η υψηλή ροή οξυγόνου δημιουργεί ένα ακριβές μίγμα FiO2 , διατηρώντας την θερμοκρασία και την υγρασία στους πνεύμονες σε σταθερά επίπεδα εξομειώνοντας την φυσική αναπνοή.

Μη Επεμβατικός Αερισμός
Η εφαρμογή του Μη επεμβατικού μηχανικού αερισμού είναι ένα κομβικό σημείο στην αποδοχή της θεραπείας. Η τοποθέτηση της μάσκας και η επιλογή των κατάλληλων ρυθμίσεων, είναι μερικές μόνο απο τις προκλήσεις.
Η άνεση στον ασθενή βελτιστοποιείται όταν ο αναπνευστήρας αντιδρά άμεσα στις εισπνευστικές προσπάθειες δια μέσου της αναγνώρισης με το σωστό σκανδαλισμό (trigger)
 

Τεχνολογία Τουρμπίνας
Ο συνδυασμός της τουρμπίνας με την ενσωματωμένη αναλογική βαλβίδα. δημιουργούν υψηλές ροές, παρέχοντας αποδοτική αντιστάθμιση διαρροών δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον ασθενή
 

Νεφελοποίηση
 Οι βρογχοσπασμοί μπορούν να διαχειριστούν αρκετά αποδοτικά με την χρήση νεφελοποίησης, η οποία διατηρεί τις ρυθμίσεις του αναπνευστήρα και διασφαλίζει τον συγχρονισμό της απόδοσης του φαρμάκου με την εισπνευστική φάση.

Επεμβατικός αερισμός
Ογκομετρική καπνογραφία
Για την ακριβέστερη διασωλήνωση και την παρακολούθηση της προόδου μεταβολισμού, ο Monnal T75 διαθέτει αισθητήρα CO2 για την άμεση πληροφόρηση του ιατρικού προσωπικού. Αυτή η λειτουργία παρακολουθεί την παραγωγή CO2, μέσω των μετρούμενων παραμέτρων: etCO2, VmCO2, Vmalv, Vdaw, Vdaw/Vt, CO2 slope.
 

Αναπνευστική και διαγνωστική παρακολούθηση
Το ιατρικό προσωπικό μπορεί να παρακολουθήσει τους μηχανισμούς της αναπνοής μέσω των παρακάτω μετρούμενων τιμών: Pplat, R&CStat and Auto-peep, P0.1, NIF, WOB and f/Vt 

PS PRO: Ο αυτορυθμιζόμενος τρόπος για την ανάνηψη
Το PS PRO είναι ένα μοναδικό μοντέλο αερισμού ειδικά σχεδιασμένο για την μετεγχειρουργική ανάνηψη του ασθενή. Η αυτορυθμιζόμενη συμπεριφιρά του, προσφέρει συνεχή και ασφαλή αερισμό δίνοντας τον χρόνο στο προσωπικό να εστιάσει στην φροντίδα του ασθενή

Insetrt Monnal T 75 brochure
OSIRIS 1,2,3
 Mία ολοκληρωμένη σειρά αναπνευστήρων για κάθε χρήση στο νοσοκομείο

Area Terapeutica

Osiris 1 & Osiris 2
Oι αναπνευστήρες  Osiris 1, 2 είναι νοσοκομειακοί αναπνευστήρες διακομιδής, ελαφρείς και εύκολοι στην χρήση.  Εϊναι ανθεκτικοί σε χρυπήματα ύπο οποιεσδήποτε συνθήκες.

Με μπαταρία που φτάμει έως και 10 ώρες είναι ιδανικοί για χρήση σε μεταφορές και διακομιδές ασθενών.
Osiris 3
O νεότερος της σειράς αναπνευστήρας OSIRIS 3, υποστηρίζει ότι και η σερά 1 & 2 με την επιπλέον δυνατότητα παρακολούθησης των εκπνεόμενων αποδιδόμενων όγκων Vte. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη ενός αισθητηρίου διαφορικής πίεσης κοντά στον ασθενή

Osiris Brochure 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά OSIRIS

Area Terapeutica

Assistenza area terapeutica new