VIVISOL

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Δικαιώματα χρήσης

1. Γενικά

Η Vivisol Hellas A.E. σέβεται τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών που επισκέπτονται το διαδικτυακό μας χώρο σύμφωνα με τον Νόμο 2472/1997 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», ο οποίος ενσωματώνει στο ελληνικό δίκαιο την ευρωπαϊκή οδηγία 95/46/ΕΚ η οποία θέτει κανόνες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για το είδος των δεδομένων που συλλέγουμε στη Vivisol Hellas A.E. καθώς και για τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε. Θα ενημερωθείτε επίσης για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε την ακρίβεια των πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλίσετε τη διαγραφή των δεδομένων από τη Vivisol Hellas A.E. Τα δεδομένα συλλέγονται, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται σε πλήρη συμφωνία με τους κανονισμούς προστασίας των δεδομένων της χώρας.

Οι πληροφορίες που αφορούν στην προστασία προσωπικών δεδομένων δεν ισχύουν για τους διαδικτυακούς χώρους στους οποίους δίνεται πρόσβαση μέσω παραπομπής) από το διαδικτυακό χώρο της Vivisol Hellas A.E..

2. Συλλογή, χρήση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Συλλέγουμε δεδομένα που αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα για μετέπειτα επεξεργασία και χρήση, μόνο εφόσον εθελοντικά αποφασίσετε να εισάγετε στοιχεία ή να δηλώσετε τη συναίνεσή σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις δέχεστε τους ακόλουθους όρους χρήσης.

Όταν επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο, ορισμένα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα στον εξυπηρετητή μας για λόγους διαχείρισης των συστημάτων μας ή για στατιστικούς λόγους. Αυτά τα δεδομένα περιλαμβάνουν το όνομα της εταιρίας που σας παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε κάποιες περιπτώσεις την IP διεύθυνση σας, τη έκδοση του λογισμικού και του λειτουργικού συστήματος του ηλεκτρονικού υπολογιστή που χρησιμοποιείτε, τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιήσατε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εμάς, τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε όσο επισκέπτεστε και εμάς και σε κάποιες περιπτώσεις τις λέξεις κλειδιά που χρησιμοποιήσατε για να βρείτε το διαδικτυακό μας τόπο. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις τέτοια δεδομένα μπορούν να παρέχουν συμπεράσματα για τους επισκέπτες, κανένα προσωπικό δεδομένο δε χρησιμοποιείτε για το σκοπό αυτό. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο εφόσον έχουν καταστεί ανώνυμα. Εάν η Vivisol Hellas A.E. δώσει τα στοιχεία σε εξωτερικό προμηθευτή υπηρεσιών, χρησιμοποιεί μεθόδους που εγγυώνται τη μετάδοση των δεδομένων αυτών μέσα στο νομικό πλαίσιο της προστασίας δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση θα τηρείται η διαδικασία που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία για τη προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.

Εάν μας δώσετε εθελοντικά προσωπικά σας στοιχεία, δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε, επεξεργαστούμε ή προωθήσουμε πέραν των ορίων που ορίζονται από εσάς στη συναινετική σας δήλωση. Επίσης θα τα προωθήσουμε μόνο αν είμαστε υποχρεωμένοι από δικαστική απόφαση.

Κάθε αλλαγή σχετική με τις “Πληροφορίες Προστασίας Δεδομένων” θα δημοσιευτεί σε αυτή τη σελίδα, έτσι ώστε να γνωρίζετε διαρκώς τι στοιχεία συλλέγουμε και αποθηκεύουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε.

3. Ασφάλεια

Η Vivisol Hellas A.E.  θα αποθηκεύει τα δεδομένα σας με ασφάλεια και συνεπώς θα λάβει κάθε μέτρο για την προστασία τους από απώλεια, κατάχρηση και αλλοίωση. Όσοι συνεργάζονται βάσει συμβολαίου με τη Vivisol Hellas A.E.  και έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας για να σας προσφέρουν υπηρεσίες εκ μέρους της H Vivisol Hellas A.E. , υποχρεούνται από τη συμφωνία να διατηρήσουν τις πληροφορίες κρυφές και να μην τις χρησιμοποιήσουν για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να προωθήσουμε τα στοιχεία σας σε θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου, όπου πάλι τα δεδομένα σας θεωρούνται εμπιστευτικά.

4. Προσωπικά Δεδομένα Ανηλίκων

Η Vivisol Hellas A.E.  δεν έχει καμία πρόθεση να συλλέξει δεδομένα ανηλίκων. Αν οι γονείς ή οι κηδεμόνες αντιληφθούν πως τα υπό την επίβλεψή τους παιδιά έχουν γνωστοποιήσει προσωπικά δεδομένα στη Vivisol Hellas A.E., σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εάν χρειάζεται να διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά. Εμείς θα φροντίσουμε να πραγματοποιήσουμε τη διαγραφή τους χωρίς καθυστέρηση.

5. “Cookies” - Προγράμματα / Ηλεκτρονικοί Ανιχνευτές Στοιχείων

Για την καλύτερη χρήση του διαδικτυακού μας τόπου χρησιμοποιούμε “cookies”, που είναι μικρές ποσότητες ψηφιακών δεδομένων που αποθηκεύονται προσωρινά στον υπολογιστή σας από το λογισμικό πρόσβασης και διαχείρισης ιστοσελίδων, όταν μας επισκέπτεστε. Μέρος των αποθηκευμένων πληροφοριών των cookies χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της πλοήγησης και την εξασφάλισης υψηλής φιλικότητας προς το χρήστη. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν αποθηκεύουν προσωπικά δεδομένα. Η πλειοψηφία των σχετικών λογισμικών επιτρέπει την αποδοχή cookies. Εάν όμως το επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του λογισμικού καθώς και να διαγράψετε τα cookies από τον υπολογιστή σας, ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας τη διαγραφή των προσωρινών αρχείων και/ή των cookies.

Τέλος σας υπενθυμίζουμε πως η επίσκεψη του διαδικτυακού τόπου προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.