Ποιοι είμαστε

Η VIVISOL είναι ένας από τους κύριους παρόχους κατ’οίκον περίθαλψης εντός και εκτός Ευρώπης κυρίως στον τομέα υποστήριξης του αναπνευστικού, δηλαδή στην οξυγονοθεραπεία, στον μηχανικό αερισμό, στη διάγνωση και θεραπεία του συνδρόμου της υπνικής άπνοιας κλπ


Ο Όμιλος VIVISOL είναι μέλος του Ομίλου SOL ο οποίος, από την ίδρυσή του το 1927, αναπτύσσεται σταθερά χάρη στην στρατηγική διεθνοποίησης και διαφοροποίησης στον τομέα της κατ’οίκον περίθαλψης. Eίναι από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην παραγωγή, την εφαρμοσμένη έρευνα και διακίνηση βιομηχανικών, τεχνικών και ιατρικών αερίων, στους τομείς της Κατ’οίκον περίθαλψης, της βιοτεχνολογίας και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Έχει παρουσία σε 29 χώρες, απασχολεί 4.613 εργαζόμενους, εξυπηρετει πάνω από 50.000 βιομηχανικούς πελάτες, 500 μεγάλους ιατρικούς πελάτες και πάνω από 500.000 ασθενείς. Το 2020 οι καθαρές πωλήσεις το Ομίλου ανήλθαν στα €973,8 εκατομμύρια. Η SOL Spa, η επικεφαλής εταιρεία του Ομίλου SOL, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από τον Ιούλιο του 1998.

Στην Ελλάδα ο όμιλος SOL έχει παρουσία από το 2000, στον τομέα της αναπνευστικής φροντίδας, με δύο φυσικά καταστήματα σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Από τις 16 Φεβρουαρίου 2021 απέκτησε τις δραστηριότητες της AIR LIQUIDE HELLAS και της VITALAIRE HELLAS οι οποίες άλλαξαν επωνυμία σε Τεχνικά Αέρια Ελλάδος Α.Ε και VIVICARE Ελλας Μονοπρόσωπη Α.Ε. αντίστοιχα.


Διάβασε περισσότερα

500.000

Ασθενείς Παγκοσμίως

17

Σημεία σε όλο τον κόσμο

35

Χρόνια εμπειρίας 

Vivisol Hellas

H Vivisol Hellas απέκτησε τις δραστηριότητες της VitalAire Hellas και συνεχίζει δυναμικά να παρέχει υπηρεσίες κατ' οίκον φροντιδας στην Ελλάδα.


Στην Αθήνα μπορείτε να μας βρείτε στα τηλέφωνα 2106720400 ενώ στη Θεσσαλονίκη στο τηλέφωνο 2310 020120.

Δείτε τον όμιλο SOL

Διαβάστε περισσότερα για τον όμιλο SOL και την δραστηριότητα της Vivisol παγκοσμίως

Το μοντέλο βιωσιμότητας

Η διάδοση των χρόνιων παθήσεων και η αυξανόμενη ανάγκη για τη μεταφορά της φροντίδας απο το νοσοκομείο στο σπίτι, οδηγεί τις εθνικές υπηρεσίες υγείας να αφομοιώσουν ένα νέο μοντέλο για μείωση εξόδων και διαφάλιση της ποιότητας υπηρεσιών στους αθενείς. Στην Vivisol, εγγυώμαστε ότι αναλαμβάνουμε τους ασθενείς, χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο θεραπείας που είναι βιώσιμο για τον κλάδο υγείας. Για αυτό το λόγο λαμβάνουμε υπόψη μας πολλούς παράγοντες στα projects έρευνας και ανάπτυξης.

Διάβασε περισσότερα