Ποιοι είμαστε

Η VIVISOL είναι ένας από τους κύριους παρόχους κατ’οίκον περίθαλψης εντός και εκτός Ευρώπης κυρίως στον τομέα υποστήριξης του αναπνευστικού, δηλαδή στην οξυγονοθεραπεία, στον μηχανικό αερισμό, στη διάγνωση και θεραπεία του συνδρόμου της αποφρακτικής (υπνικής) άπνοιας κατά τον ύπνο, στην τεχνητή διατροφή,  στην τηλεϊατρική,  στην υγειονομική περίθαλψη, κλπ.

Ο Όμιλος VIVISOL είναι μέλος του Ομίλου SOL  ο οποίος, από την ίδρυσή του το 1927, αναπτύσεται σταθερά χάρη στην στρατηγική διεθνοποίησης και διαφοροποίησης στον τομέα της κατ’οίκον περίθαλψης. Eίναι από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς ομίλους στην παραγωγή, εφαρμοσμένη έρευνα και διακίνηση βιομηχανικών, τεχνικων και ιατρικών αερίων, στους τομεις της Κατ’οίκον περίθαλψης, της βιοτεχνολογίας και της παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.  Έχει παρουσία  σε 29 χώρες, απασχολεί 4.613 εργαζόμενους, εξυπηρετει πάνω από 50.000 βιομηχανικούς πελάτες, 500 μεγάλους ιατρικούς πελάτες και πάνω από 500.000 ασθενείς. Το 2020 οι καθαρές πωλήσεις το Ομίλου ανήλθαν στα €973,8 εκατομμύρια. Η SOL Spa, η επικεφαλής εταιρεία του Ομίλου SOL, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου από τον Ιούλιο του 1998.

Στην Ελλάδα ο όμιλος SOL έχει παρουσία από το 2000 και από τις 16 Φεβρουαρίου 2021 απέκτησε  τις δραστηριότητες της AIR LIQUIDE HELLAS και της VITALAIRE HELLAS οι οποίες άλλαξαν επωνυμία σε Τεχνικά Αέρια Ελλάδος Α.Ε και VIVICARE Ελλας Μονοπρόσωπη Α.Ε. αντίστοιχα.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον  Ετήσιο Ισολογισμό του Ομίλου SOL από την ιστοσελίδα  www.solworld.com.
 

Area Terapeutica

Assistenza area terapeutica new